Wink-wink





menarik betul, sangat kreatif




readmore →

Sony Xperia Z Malaysia Price, Spec
Ok, review kali ni adalah jenis hardware, kategorinya adalah.. jeng jeng jeng.. sebuah henset dari Sony, Bestnya tengok keluaran terbaru Sony ni, Xperia Z tuuuu..cangih betul, memukau, dan makin mantap. Teknologi yang baru, kuat dan dah boleh jadi buat macam gadjet james bond 007 disebabkan ciri-ciri yang awesome ditampilkan. Henset keluaran terbaru ni aku rasa betul-betul lain sedikit dari yang lain. boleh rasa kehebatan super smartphone tu pehh~



Sediki tentang Spec dia
  • 5-inch 1920 x 1080 Full HD Reality Display with Mobile BRAVIA Engine 2
  • 13-megapixel Fast Capture camera with Exmor RS for mobile, HDR video, Superior Auto and Noise Reduction to effortlessly capture razor sharp pictures and videos in any conditions
  • Dust and water resistant (IP55 & IP57) with a durable glass display
  • 1.5 GHz asynchronous quad-core Snapdragon S4 processor
  • 2GB RAM
  • microSD support
  • 4G LTE support
  • NFC support
  • Battery STAMINA mode improves standby time by at least 4 times
  • Android 4.1 Jelly Bean upgradeable to Android 4.2 “shortly after launch”
  • Size: 7.9mm thin

Price dia mungkin around RM2576 atau $850 Dollar

Warna termasuk : Unggu, Putih dan Hitam

Xperia Z kemungkinan dilancar pada Q1 2013 , hujung bulan pertama secara global.

Video dari Official Site





Untuk ketehui lebih lanjut, p website dia di sonymobile.com/xperia-z/

Apa pendapat anda tentang keluaran terbaru ni? nanti bila dah masuk malaysia, atau memang dah masuk pun , rasa-rasa nak tuka? kikih, aku masih stay yang lama huhu.. tunggu lah




readmore →

Senarai Website Peraduan di Malaysia, epraduan, econtest, contest di Malaysia and everything you need participate in any contest on single place

Ada beberapa perkara penting untuk kita sertai peraduan, salah satunya untuk mendapatkan sesuatu dengan cepat.

Ada beberapa website yang menyediakan senarai peraduan di Malaysia, akan tetapi tidak semua website itu mengemaskinikan peraduan tersebut.

Jadi berikut merupakan senarai yang terbaik untuk mendapatkan informasi peraduan yang anda inginkan, well who know, mana tahu satu hari nanti anda berupaya untuk menang mana-mana contest dan menjadi salah seorang yang pertama memiliki sebuah kereta Bugatti Veyron Super Sport Har har har.. but Who know! Right?

Untung nasib siapa yang tahu kan? tak cuba tak tahu, kalau cuba boleh tahu. kalau tak tahu boleh cuba. Pehhh!








Lain-lain

Sedara boleh share apa-apa jenis peraduan yang ada di ruangan komen

Jangan lupa like and tweet di bawah ya


readmore →

Nama Artis ni chrisscalf, seorang yang begitu teliti dalam setiap apa yang dia lakukan, warna dalam kepala dia begitu banyak, shingga kereta pun dia bermula dengan lukisan... cuk cuk cuk


Hebat tak? mesti ada lagi yang tanak percaya ni, ok ok.. kat bawah ni the making pulak, tapi bukan kereta... budak perempuan imaginasi dia



Ni website dia http://scalfsketchbook.blogspot.com/ or http://chrisscalf.com/



readmore →
Phewww~
PageRank

Terjah Top Post Minggu nie

For Business query Mail me at


Bloggers.com - Meet Millions Bloggers

Bloggers.com - Meet Millions Bloggers

Design & Coding by : diden | 70% CSS Nak copy boleh, asal tinggalkan kredit |